Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا ، ندا رحمانی اظهار داشت: پیروی از یک الگوی غذایی صحیح و متعادل و از آن مهم‌تر مصرف مکمل فولیک اسید پیش از بارداری توسط مادر مهم است و مادران باید موضوع جنسیت کودک را در اولویت‌های بعدی خود قرار دهند، زیرا سطوح ناکافی اسید فولیک مادر در دوران بارداری باعث بروز نقص لوله‌های عصبی در نوزادان می‌شود و این یعنی خطر عقب ماندگی نوزاد، از این رو مادران توصیه‌های تغذیه‌ای و پزشکی را جدی باید بگیرند و حتما این دوران را زیر نظر پزشک متخصص و مشاور تغذیه سپری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رژیم‌های تعیین جنسیت با تغییر در مصرف سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم تنظیم می‌شود و حداقل باید دو ماه قبل از تاریخ پیش بینی شده برای بارداری شروع شود، اظهار داشت: تغییر در میزان مصرف ویتامین‌ها و مواد معدنی توسط مادر در قبل یا ابتدای بارداری خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن در دوران زندگی برای نوزاد، وزن پایین زمان تولد، زایمان زودرس و ... را افزایش می‌دهد پس با توجه به تغییر در مصرف چهار ماده معدنی مهم (سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم) در رژیم غذایی مادر به احتمال بالا شاهد مشکلات جسمی در دوران زندگی کودک خواهیم بود.

این پزشک ادامه داد: رژیم‌های تعیین جنسیت بر پایه تغییر در نسبت مصرف غذاهای حاوی مواد معدنی توسط مادر هست به گونه‌ای که در رژیم پسردار شدن میزان مصرف سدیم و پتاسیم باید افزایش یابد و کلسیم و منیزیم کاهش یابد که در حال حاضر نیز شاهد مصرف بالای سدیم (نمک) و پایین کلسیم (لبنیات) در میان مردم هستیم بنابراین رژیم پسر دارشدن می‌تواند برای مادران با فشارخون بالا و نارسایی قلبی مشکلاتی را ایجاد کند.

رحمانی تصریح کرد: همچنین در رژیم دختر دار شدن نیز سدیم و پتاسیم کاهش می‌باید و کلسیم و منیزیم باید افزایش یابد که با توجه به افزایش مصرف کلسیم و کاهش مصرف سدیم و پتاسیم می‌تواند برای مادران با نارسایی کلیوی، اختلالات عصبی و ... مشکلات متعددی را ایجاد کند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: رژیم غذایی تعیین جنسیت می‌تواند خطرات زیادی مانند افزایش فشار خون، تپش و نامنظمی ضربان قلب، اخلال در عملکرد کبد و حتی در برخی از موارد نارسایی و از کارافتادگی کلیه برای مادر نیز به دنبال داشته باشد و کمبود یا افزایش بیش از حد برخی عناصر به دلیل تعیین جنسیت در بدن مادر برای جنین هم خطرناک است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نوزاد رژیم غذایی تعیین جنسیت خانواده کلسیم و منیزیم تعیین جنسیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۴۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز زندگی در حرکت خودرو امداد

   

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی از دنیا آمدن نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس ۱۱۵ گیلی خبر داد.

ایران نژاد گفت: در ساعت ۸:۳۰ جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ طی تماس تلفنی با واحد ارتباطات اورژانس ۱۱۵ استان مبنی بر شروع درد‌های زایمانی خانمی ۲۶ ساله در روستای امان آباد، بلافاصله همکاران پایگاه اورژانس گیلی به محل مأموریت اعزام شدند.

او افزود: هنگام رسیدن کارشناسان اورژانس بر بالین مادر باردار، بلافاصله مادر به داخل آمبولانس انتقال و اقدامات اولیه انجام و در حین اعزام ایشان به مرکز درمانی با توجه به آغاز فرآیند زایمان و با تلاش و تخصص کارشناسان اورژانس۱۱۵، نوزاد در آمبولانس متولد شده و به همراه مادر خود در سلامت کامل به مرکز درمانی آیت اله طالقانی منتقل شدند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • آغاز زندگی در حرکت خودرو امداد
  • نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهرمتولد شد
  • عوارض مصرف زیاد پنیر
  • تولد نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • هشدار به کسانی که هر روز پنیر میخورند
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟