Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@12:56:03 GMT

رژیم غذایی مناسب برای پسردار شدن

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۲۰۳۳۶

رژیم غذایی مناسب برای پسردار شدن

در این مطلب درباره تعیین جنسیت جنین با رژیم غذایی گفت و گویی با دکتر سید علی کشاورز؛ متخصص تغذیه داشته ایم که در زیر می‌خوانید:

آیا در روش تعیین جنسیت با تغذیه هر دو زوج تحت رژیم خاص قرار می‌گیرند؟
در این روش رعایت کامل رژیم غذایی توسط بانوان تعیین جنسیت جنین را تا حدود ۸۰ درصد امکان پذیر می‌سازد و رعایت رژیم غذایی مرد ضرورتی ندارد بلکه تنها همراهی آنان باهمسرشان از لحاظ روانی موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آقای دکتر لطفا درخصوص نقش یون‌ها در تعیین جنسیت و نقش و عملکرد آن‌ها در انسان توضیح بفرمائید.
یون‌ها در تعیین جنسیت بسیار موثرند البته اهمیت غلظت یون‌ها کمتر از اهمیت نسبت بین یون‌ها می‌باشد. به این معنا که نسبت پتاسیم به کلسیم به اضافه منیزیم در این خصوص تعیین کننده و اهمیت وافری دارد.

اصول غذایی لازم برای پسردار شدن چیست؟
برای پسردار شدن لازم است رژیم غذایی غنی از سدیم و پتاسیم و فقیر از کلسیم باشد.

اصول غذایی لازم برای دختردار شدن چیست؟
برای دختر دار شدن لازم است رژیم غذایی فقیر از سدیم و پتاسیم و غنی از کلسیم باشد.

چه زمانی باید رژیم غذایی را شروع کرد؟
برای این منظور ابتدا تأکید می‌کنم اگرچه اصول کار ساده است، اما اجرای آن آسان نیست و نیاز به دقت و ظرافت بالایی دارد. اما شیوه‌ی اجرا به‌این صورت می‌باشد که داوطلب باید زیر نظر متخصص حداقل ۲ پریود قبل از تاریخ پیش‌بینی شده برای بارداری، رژیم غذایی تنظیم شده را به طور جدی و دقیق رعایت نماید. ضمنا حداقل زمان برای رعایت رژیم غذایی ۲ ماه می‌باشد. چون امکان دارد پس از ۲ ماه و ۲ پریود بارداری اتفاق نیفتد؛ لذا باید تا زمانی که بارداری با انجام تست‌های آزمایشگاهی اثبات نشده رژیم ادامه یابد. پس از اثبات بارداری، زن باردار رژیم غذایی متعادل و متناسب با دوران بارداری معمولی را ادامه می‌دهد و نیازی به رعایت محدودیت‌های رژیم پیش از بارداری نیست.

در رژیم غذایی برای تعیین جنسیت چه ممنوعیت‌هایی وجود دارد؟
ابتدا باید مطمئن شویم ممنوعیت برای اجرای رژیم غذایی وجود نداشته باشد. ممنوعیت رژیم غذایی برای پسردار شدن عبارتند از:: افراد مبتلا به بیماری‌های فشارخون بالا، ناراحتی‌های قلبی – عروقی و نارسایی کلیه، افراد مبتلا به این بیماری‌ها مجاز به استفاده از اینگونه رژیم نیستند؛ و ممنوعیت‌های اجرای رژیم غذایی برای دختردار شدن: افراد مبتلا به بیماری‌های اختلالات عصبی، بالا بودن کلسیم خون و نارسایی‌های کلیوی نباید از این‌گونه رژیم‌ها استفاده کنند.

نحوه تاثیر رژیم غذایی چگونه است؟
رژیم غذایی سبب تغییر یونی محیط درونی و محیط رحم شده و زمینه تغییر تمایل غشای اوول می‌شود. به این ترتیب برحسب نوع رژیم تجویز شده و جنسیت موردنظر زمینه و شانس برای ورود اسپرماتوزوئید‌های نر نسبت به اسپرماتوزوئید‌های ماده و یا برعکس مساعد می‌شود.

رژیم غذایی مناسب برای دختردار شدن؟
در این رژیم همان‌طوری که اشاره شد نباید پتاسیم مصرف شود؛ بنابراین علاقه‌مندان به فرزند دختر از مصرف میوه‌های خشک، حبوبات و موز پرهیز کنند. نمک رژیمی که غنی از پتاسیم است نباید به جای نمک معمولی مصرف شود. منابع کلسیم همانند شیر، پنیر تازه بدون نمک. (تمام پنیر‌های تخمیر شده غنی از سدیم است) به مقدار زیاد مصرف شود. برای دختردار شدن می‌توان کلسیم تجویز نمود.         منبع:ایران ناز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رژیم غذایی پارسی خبر تعیین جنسیت برای دختردار شدن برای پسردار شدن تعیین جنسیت رژیم غذایی یون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۰۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت

آفتاب‌‌نیوز :

علاوه بر این وضعیت سلامتی کبد بیش از آنچه فکر کنید زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بنابر اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، بیش از ۴.۵ میلیون بزرگسال ۱۸ ساله و بالاتر در این کشور به بیماری‌های کبدی مبتلا می‌شوند.

چرا سلامتی کبد بسیار مهم است؟

دکتر «سودا کودالی»، متخصص کبد، می‌گوید: کبد عضو مهم بدن است که چندین عملکرد حیاتی انجام می‌دهد، اما با اینکه تعداد زیادی به بیماری‌های آن مبتلا می‌شوند، کمتر تشخیص داده می‌شود و افراد، معمولا تا وقتی به بیماری‌های کبدی بسیار پیشرفته دچار نشده‌اند به متخصص مراجعه نمی‌کنند؛ یعنی زمانی که گزینه‌های درمانی بسیار محدود شده‌اند.

به گفته دکتر کودالی، برای چندین بیماری که سلامتی کبد را تحت تاثیر قرار می‌دهند، گزینه‌های درمانی وجود دارند و به همین دلیل تشخیص زودهنگام بیماری کلید اصلی است.

برخی عوارض کبد ناسالم

عوامل متعددی می‌توانند باعث بیماری کبد شوند از جمله عفونت، چربی و مشکلات ایمنی. به گفته دکتر کودالی، پیامد بیماری‌های کبدی طولانی‌مدت فارغ از اینکه چه عاملی موجب آسیب کبدی شده است، شرایطی به نام سیروز کبدی یا آسیب‌دیدگی شدید کبد را به وجود می‌آورد که در صورت ابتلا، بافت سالم کبد تخریب و بافت‌های نسجی نامنظم و زخمی جایگزین آن می‌شوند.

سیروز کبدی خطر ابتلا به سرطان کبد را نیز افزایش می‌دهد و سایر عوارض آن که ناتوانی کبد در انجام دادن چندین عملکرد مهم را در پی دارد، می‌تواند کار فرد را به بستری شدن در بیمارستان بکشاند، بر کیفیت زندگی تاثیر بگذارد و در اغلب موارد به پیوند کبد منتهی می‌شود.

مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت

به گزارش ایندیپندنت، مهم‌ترین کاری که می‌توان برای سلامتی کبد انجام داد، رعایت یک رژیم غذایی متعادل و غنی از آنتی‌اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی ضروری است و به گفته دکتر کودالی، رژیم غذایی مدیترانه‌ای می‌تواند نمونه بسیار خوبی باشد.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای حاوی انواع سبزیجات، فیبر و آنتی‌اکسیدان است و بر مصرف ماهی‌های دارای اسید‌های چرب امگا، مغز‌ها و سایر مواد معدنی و ویتامین‌ها، پروتئین‌ها و کربوهیدرات‌ها در حد تعادل تاکید می‌کند.

روش‌های دیگر تغذیه برای تقویت سلامت کبد

دکتر کودالی می‌گوید: به جای مصرف بی‌رویه ویتامین‌ها و مکمل‌ها، رعایت یک رژیم غذایی متعادل باید در مرکز توجه قرار گیرد، با این حال آشکار شده که ویتامین E در رفع چربی و التهاب کبد مفید است.

به گفته او، برخی پژوهش‌ها نیز نشان می‌دهد ممکن است در بیماران مبتلا به کبد چرب، سطح پایین ویتامین D دیده شود، اما برای تایید اینکه آیا مکمل ویتامین D واقعا در پیشگیری از بیماری کبد چرب مفید است یا این روند را معکوس می‌کند، به تحقیقات و مطالعات بیشتری نیاز است.

برخی روش‌های دیگر برای بهبود سلامت کبد

طبق توضیحات دکتر کودالی، کبد چرب یکی از دلایل اصلی بیماری‌های کبدی است که عامل ثانویه فاکتور‌های خطر مانند فشار خون بالا، دیابت، کلسترول و تری‌گلیسیرید بالا به شمار می‌رود که همگی باید کاملا تحت کنترل باشند.

او خاطر نشان می‌کند که عدم مصرف الکل، پیشگیری از چاقی و کاهش وزن با اصلاح رژیم غذایی و ورزش منظم از راهکار‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های کبدی است. همچنین توصیه می‌کند از مصرف گیاهان دارویی و مکمل‌های غیرضروری که به کبد صدمه می‌زنند، پرهیز کنید. ترک سیگار هم می‌تواند سلامتی کبد را تقویت کند و خواب کافی نیز تاثیر مثبتی بر کبد می‌گذارد. مراجعه منظم به پزشک نیز به عنوان یک اقدام پیشگیرانه مهم است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • عاموس گلعاد: سنوار برای ما شروط تعیین می کند
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • کاهش وزن با دو قاشق چایخوری از سرکه سیب
  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت
  • چطور باید حواسمان به بیماری‌های کبد باشد؟
  • با سریع ترین روش های کاهش وزن آشنا شوید
  • به این دلیل چیپس نخورید!
  • چرا سلامتی کبد بسیار مهم است؟
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین